دستگیری خانم دکتر قلابی حین انجام لیپوساکشن در منزل بیمار! گازگرفتگی دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در خیابان ابوطالب مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) از شیرموز تا قهوه بیرون بر، چطور هوشمندانه و سلامت محور انتخاب کنیم؟ | واقعیت تلخ نوشیدنی‌های شیرین سرقت مسلحانه خشن از کودکان با ساطور + ویدئو تولید ۶۸۱ هزار تن کنسانتره دامی در خراسان رضوی از ابتدای سال تاکنون (۱۸ آبان ۱۴۰۴) شوینده‌های خانگی چقدر می‌توانند خطرناک باشند؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در خراسان رضوی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) سد‌های کشور در بحران کم‌آبی | دو سوم ظرفیت مخازن خالی است دستگیری عامل آتش‌سوزی در تالاب بیشه‌دالان بروجرد استان لرستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) افزایش مراجعه دانش‌آموزان به پزشک با علائم کاهش شنوایی پیری زودرس مغز در کمین این افراد است گزارشی از پاسخ گویی ضعیف مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا | هک در چند دقیقه، پاسخ گویی در یک ساعت! به وقت تشنگی زمین مالیات اضافه کسرشده از بازنشستگان نفت برگردانده شد ۵ مکان دیدنی مشهد از چالیدره تا شاندیز گرانی، دلیل توزیع‌نشدن شیر مدارس بیمه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعتباری ندارد! + ویدئو سرقت پس از صرف شام | بیهوش کردن نگهبان برای دزدی موج تب برفکی در راه است | مانور تمام‌عیار زلزله در مشهد برگزار می‌شود + فیلم افزایش آگاهی، مؤثرتر از افزایش سکه در مهریه | میزگرد مهریه شهرآرانیوز با حضور جمعی از کارشناسان حقوقی برگزار شد کسری ۱۳ هزار معلم در خراسان رضوی رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی: تا ۱۰ روز آینده خبری از باران نیست | زمستان امیدوارکننده‌تر رعایت اصول خودمراقبتی، راهی مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا پیشگیری و مراقبت از زخم پای دیابتی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) | پایداری جوی تا پایان هفته در استان افزایش ۲۱ درصدی تخت‌های فعال بیمارستانی تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی | عبور از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نسخه دارویی طی شش ماه علت ناترازی روابط کارفرمایان و تأمین اجتماعی چیست؟ بیماران دیابتی می‌توانند در حد اعتدال از قند و شیرینی استفاده کنند طبق قانون تأمین‌اجتماعی، رانندگان تاکسی‌های اینترنتی می‌توانند از مزایای بیمه دو کارگاه استفاده کنند
سرخط خبرها

۷ دهک جامعه توان پرداخت هزینه مشاوره را ندارند | ۷۶ درصد اعضای سازمان نظام روانشناسی را خانم‌ها تشکیل می‌دهند

  • کد خبر: ۳۲۹۵۹۶
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۰
۷ دهک جامعه توان پرداخت هزینه مشاوره را ندارند | ۷۶ درصد اعضای سازمان نظام روانشناسی را خانم‌ها تشکیل می‌دهند
رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره کشور گفت: با توجه به اینکه ۷دهک اولیه جامعه توان پرداخت هزینه‌های مشاوره را ندارند اختصاص ردیف بودجه در مجلس ویژه بیمه مشاوره از مهم‌ترین مطالبات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، در همایش بزرگداشت روز ملی روانشناس و مشاور در مشهد که عصر امروز در سالن اجتماعات مجتمع شهدای سلامت با حضور بیش از ۱۰۰۰ نفر از روانشناسان و مشاوران سازمان نظام روانشناسی خراسان رضوی برگزار شد، رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره که به صورت برخط با حضار ارتباط داشت در خصوص اهمیت روز روانشناس گفت: بزرگداشت روز روانشناس و مشاوره و برگزاری چنین برنامه‌هایی منجر به ایجاد نگرشی در مردم می‌شود تا از حضور مشاوران برای ارتقای سلامت و کیفیت زندگی خود بهره ببرند.

علی فتحی آشتیانی افزود: همچنین روز روانشناس فرصتی برای مطالبه گری تخصصی از مسئولان در بخش‌های مختلف است که از جمله مهمترین آنها اختصاص بیمه مشاوره و تخصیص ردیف بودجه مناسب از طریق مجلس است. مخاطبین ما کل جامعه هستند در حالیکه ۷ دهک اولیه، توان پرداخت هزینه مشاوره ندارند و لازم است هیات دولت در این زمینه ورود کند.

فتحی آشتیانی افزود: اختصاص طرح مشاوره خانواده برای هر خانواده، ملزم کردن مشاوره پیش ازدواج به صورت یک قانون از سوی مجلس، داشتن پیوست رسانه‌ای در تمامی طرح‌ها و قوانین قوای سه‌گانه نظام، پای کار آمدن رسانه‌ها جهت تقویت و رشد فرهنگ عمومی مشاوره در جامعه از جمله درخواست‌های دیگر سازمان است.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در خصوص آخرین وضعیت سازمان روانشناسی و مشاوره بیان کرد: در حال حاضر، سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بیش از ۷۲هزار عضو دارد و ۲۴ درصد اعضای آن را آقایان و ۷۶ درصد را خانم‌ها تشکیل می‌دهند. ۱۰ درصد از این تعداد دکترای تخصصی و۹۰ درصد در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به کار هستند. با این حال تنها ۲۳هزار نفر پروانه اشتغال دارند و نزدیک به ۱۱هزار نفر، در حال گرفتن پروانه هستند.

فتحی آشتیانی ادامه داد: تا کنون دو آزمون صلاحیت حرفه‌ای برگزار شده است که بیش از ۳۳هزار نفر در این آزمون‌ها شرکت کرده‌اند و ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر موفق به طی کردن مراحل دریافت پروانه اشتغال شدند که این رقم در مقایسه با ۲۰ سال گذشته، رشدی بیش از ۱۵۰ درصد را نشان می‌دهد.

وی عنوان کرد: سومین آزمون صلاحیت حرفه‌ای نیز در ۲۷ تیرماه سال جاری برگزار می‌شود. با توجه به اینکه ۴۰هزار نفر از اعضای سازمان هنوز پروانه اشتغال ندارند خواهش می‌کنم حتما افراد واجد شرایط در آزمون شرکت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->